Hoppträning

Idag har det varit hoppträning för Anna-Karin på Aldal. Första träningen utomhus för sesången, solen strålade och det var riktigt varmt.  Indra fick dock inte vara med den här gången p.g.a. hostan hon hade förra veckan. Den är visserligen över men vi tar det lugn ett tag.
Aquileia (Leja) fick däremot vara med och hoppa tillsammans med dom andra unghästarna. Hon börjar tycka att det är riktigt roligt nu och hon går verkligen från klarhet till klarhet. Nu hoppar vi banor som inte är allt för lätta för en 4-åring. Ska bli spännande att få följa hennes utveckling.

Tyvärr fanns det ingen frivillig fotograf så det blev dessvärre inga bilder. För bli nästa gång. Duktiga var dom i alla fall alla hästar och ryttarna var nöjda och glada.

18 dagar kvar!

Om man inte räknar med den här dagen som snart, nästan (inte) är slut så är det "bara" 18 dagar kvar tills Lilla ulltussen Legolas (Lego) äntligen kliver in i våra liv. Claes och jag åker ner till Johanan Olsson, kennel Frontpage, i Sölvesborg, på Norges nationaldag, den 17 maj för att änligen få träffa våran lilla valpis!
Längtan efter att änligen få hämta hem honom går inte att beskriva. Alla tänkbara tillbehör är redan inhandlade, korgen är bäddad och klar, fodret är klart att hällas upp, leksakerna är testade och utspridda lite här och var, kopplet hänger innanför dörren, så nu är det bara valpen med stort L som saknas.

Som sagt  "bara" 18 dagar kvar...Underbar!
image1


Gosmos!
image2


Fining!
image3


Full fart...
image4


Lortgris!
image5


BARA 18 dagar kvar!

En blogg!

Nu har jag tagit mina första stapplande steg i bloggvärlden. Ska bli intressant att se hur det här kommer att gå. Min tanke med den här bloggen är att berätta det mesta om vad som händer Team Aldal och alla teamets medlemmar.

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite och lära mig hur det här egentligen fungerar.

Hej så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0