Tredje advent.

Nu närmar sig julen med stormsteg och äntligen börjar det eviga regndropparna omvandlar till stämmningsfulla snöflingor.

Förra onsdagen var vi med Indra på Strömsholm för att förvissa oss om att hennes akuta hälta på vänster fram i fredags berodde på hovbölden som fortfarande inte har gett upp hoppet. Och vissa var det så. Hovslagaren var övertygad om att ett tramp på en vass sten eller likande mycket väl kunde vara orsaken till att en liten inflamation i bölden blossat upp på nytt. Men han tyckte inte vi skulle öppna den då vi inte med säkerhet kunde säga exakt var den sitter. Så det är helt enkelt bara att vänta ut den. Indra var dessutom hur fräsch som helst när vi var där. Visade inga som helst tecken på hälta. När vi ändå var på plats passade vi på att göra ett böjprov för att stämma av läget lite extra så här efter tävlingssesången och tro det eller ej men Indra, snart 14 år gammal, hade inte en enda grads hälta någonstans! Rätt otroligt må jag säga!!!
Sen var hon visserligen akut halt igen i torsdags och dessutom svullen i vänsterfram...
Jag sliter igen mitt hår (som börjar bli rätt tunt nu) av frustration. Jag blir inte klok på det här med hästar.
Enligt rapport från mamma igår så ser svullnaden mycket bättre ut och hältan är borta så idag ska vi ge oss ut på en liten skrittrunda mörkret. Troligen kommer Aldals Drottning nu att få gå med senskydd på sig för att förhindra aventuella skador framöver. Det är i alla fall värt ett försök.

Övriga Team medlemmar längtar nu efter julledigheten som väntar och en behövlig avkoppling. Med ett, förhoppningsvis, något lägre tempo än vanligt.
Men än är det mer än en vecka kvar och det är, som sig bör, massor att stå i. De sista klapparna ska inhandlas, sillen ska läggas in, whiskyosten ska provsmakas, det ska städas och pysslas innan vi i lugn och ro får sjunka ner i soffan med en mugg glögg i handen och bara vara. Men det är ju precis det här som gör julen till årets mysigaste högtid =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0