Claes 30 år

Idag ställer sig hela Team Aldal upp och hurrar för Cleas (min högt älskade sambo) som fyller 30 år idag.

Hurra hurra hurra!!!


KM i dressyr.

Ska börja med att beklaga mig över den långa frånvaron av uppdateringar här på bloggen. Inga ursäkter, det har helt enkelt inte blivit av.

Igår var i alla fall Team Aldal på Södertälje Ridklubb för att delta i det årliga Klubb Mästerskapet i dressyr. Det var Leja som fick följa med och tur var väl det då Indra står hemma med ett svullet bakben, inte halt men regält svullet.
Den, av mig, valda klassen var LA:3, med andra ord debut för prinsessan i LA. Något som hon, självklart, klarade galant! Resultatet blev 63,9% och en 5:e placering. Inte så illa. Något jag måste tänka på är att inte rida fram så länge som jag gör på Indra. Leja hann bli lite trött innan vi skulle in i elden, bålig planering av mig. Leja är inte en evighetsmaskin på samma sätt som Indra och behöver inte lika lång uppvärmning som stressmajan. Ska tänka på det till nästa gång.

Nu är tävlingarna slut för det här året. Under vinterna ska vi fortsätta jobba mycket på styrkan hos båda damerna och förhoppningsvis befästa bytena hos Leja. Målet för nästa år är ju nämligen Medelsvår dressyr och 110-hoppning för henne. Det ska även bli en del lugnare ridning nu när vi inte har någon tävling förrän i februari.

Alla ni som läser min blogg, lämna gärna en liten kommentar så kanske jag blir lite mer sporrad att uppdatera lite oftare =)

Indra på bättringsvägen

Ja, nu känns det äntligen som att hovbölden har släppt sitt grepp om Aldals drottning. Idag red jag Indra några varv i ridhuset och kunde inte hitta någon hälta hur mycket jag och mamma än letade. Vi vågar inte ta ut något i förskott men den bokade tiden på Strömsholm på tisdag ska jag i alla fall avboka imorogn. Det känns som att vi kan avvakta med att åka dit ett par dagar till. Om jag kan rida henne lite försiktigt nästa vecka utan någon försämring så är det nog ingen fara med henne.

Väl hemma efter dagen stallbestyr fick Lego en mycket uppskattad present av Johan;


RSS 2.0