Dålig motivation.

Har inta alls haft någon lust att skriva nått här på ett tag. Men här kommer en liten uppdatering.

Det blev ingen div.1 final för mig och Indra i söndags. Förra veckan spenderades med att gräva hovböld istället för att ladda inför finalen. Laget deltog såklart ändå, med Linda på min plats. Resultatet blev självklart seger, något annat var väl inte väntat efter 2, superbra tidigare omgångar.
"Surt sa räven..." men det är bara att ta nya tag antar jag. Indra är dock inte helt hältfri än så det blir säkert en resa upp till Strömsholm innan det här kapitlet är avslutat.

Leja sköter så otroligt bra just nu. Förutom att hon har vuxit ur min dressyrsadel vill säga...
Har ridit i hoppsadeln de senaste veckorna och vilken skilldan det blev på henne. Hon travar som aldrig förr och det finns nästan inga gränser för hur mycket hon kan ta i. Förmodligen har dressyrsadeln hemmat hennes rörelser en del, så nu är det no more dressyrsadel tills vi har hittat en som passar. Hade tänkt debutera LA med henne på SRK i helgen men tyckte inte det var någon ide när jag i så fall får skumpa runt i hoppsadeln. Kanske gör vi det på KM:et istället om en ny sadel då är på plast.

Lego busar runt som vanligt. Agilitykursen är nu slut för den här gången. Men Team Aldal har införskaffat en del hinder som möjliggör fortsatt träning även under vintern, i ridhuset. Förhoppningsvis ska vi försöka oss på en debut på tävlingsbanorna till våren.
Klicker-kursen är i full gång. Just nu är det apportering som ska läras in. Något som är en hel vetenskap vill jag lova! Går förvånadsvärt bra faktiskt. Vi har inte kommit så långt, men Lego börjar förstå att han ska gripa föremålet tills någon annat sägs och det är en bra början i alla fall <3

Legos mästerverk

Måste bara visa vad Lego lyckades åstakomma medans jag var bortrest i helgen.

Lego!!!! Matte höll på att läsa den där boken!!!!

Husse gjorde sitt yttersta för att tejpa ihop spillrorna men bokens liv gick inte att rädda.


Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Helgens prestation uppe i Vansbro var väl inte den bästa direkt. Även om jag var rätt nöjd med tanke på den inte så lyckade träningen förra torsdagen. Men väl inne på banan var jag så sugen på revanch att jag förmodligen tog i lite för mycket. Något som skapade spänningar så väl hos mig som hos Indra.
Men det är ingen fara på taket. Man kan inte lyckas jämt. Det är bara att se framåt och träna vidare.
På det stora hela hade vi annars en trevlig helg i Dalanra. Mycket godis blev det =) Mysigt att pyssla om Indra som den primadonna hon är, med massa mysiga täcken, benlindor och promenader. Hon stormtrivdes i tävlingsstallet tillsammans med alla andra fina hästar. Hon hade stenkoll på alla som kom och gick och hade, varje gång man varit ute, otroligt bråttom tillbaka in i boxen. 

På lördagkvällen kände vi dock att det inte riktigt var läge att sitta och mysa med våra SmirnoffIce, då vi delade rum med en 16-årig tjej som gick på Vansbros Hästgymnasium och hade stalltjänsten! Inte för att vi hade tänkt dricka dom vill säga, vi är ju idrottare ;)


Krama mig!

Genrepet igår gick väl sådär måste jag säga. Men jag borde nog säga att det gick bra. För som vanligt var alla andra nöjda utom jag. Det beror inte en smack på Indra utan enbart på att jag vill så otroligt mycket när Emma kommer. Jag vill visa både för henne, övriga i Team Aldal och för mig själv hur duktiga vi är. Då kan det ibland bli lite för spänt från min sida vilket Indra känner direkt och det vet ju jag, men det är galet svårt att styra över. Får helt enkelt sluta tänka och bara rida på känsla. För det är ju faktiskt så att det gör inget om det blir fel, det är bara att göra om en gång till. Känns så enkelt att skriva men ack så svårt det kan vara att tänka så när man är mitt uppe i det.

Idag ska det packas inför Vansbro resan. Jag laddar och försöker peppa upp mitt självförtroende efter att ha fått en törn igår. Hoppas bara att övriga Teammedlemmar finns där för mig. Skulle behöva en kram just nu.

Fracken som Emma hade med sig igår satt riktigt bra, så nu är det problemet löst. Är hur nöjd som helst med den, den kunde inte vara snyggare. Kan till och med vara så att den frackan har gått Grand Prix dressyr. Hoppas att det betyder tur i så fall =)

Genralrepetition

Idag är det generalrepatition inför helgen tävlingar. Emma kommer och ska "kolla igenom" oss en sista gång. På fredag är det dags att tvätta, smörja, se över och packa allt som ska med. På lördag morgon bär det av de 27 milen mot Vansbro och sen ska det presteras!! Självklart ska vi ha kul också. Det är ju ända det det hela går ut på, även om viljan till framgångar sporrar en lite extra.
Men idag är det självförtroendet som ska byggas upp ett sista snäpp. Vi ska bevisa för oss själva att vi faktiskt kan det här och det vet vi =)

Emma ska ta med en frack idag som jag kankse ska köpa av henne. Jag har messat henne 4 gånger den här veckan, varav 3 gånger idag! Hoppas att hon kommer ihåg att ta med den. Hinner säkert skicka minst ett sms till innan hon åker mot Aldal. Om jag inte kan ha den får jag rida i min kavaj på söndag. Inte hela världen, men jag tänker inte be om ursäkt när vi rider in på MsvA:1 programet så det slulle kännas bra om facken var på. Så det så =)Uppladdning

Nu är Team Aldal i full färd med att ladda inför nästa helgs meeting i Vansbro. Jag har ridit igenom båda programmen nu i veckan och konstaterat att MsvB:5 (lördagens program) är helt klart trixigast. Det kommer åt en hel del av våra svagheter medans MsvA:1 programmet (som vi rider på söndagen) är mycker mer smickrande för oss och lyfter istället fram det vi är bra på. Ska bli mycket spännnade att se hur nästa helg artar sig.

Man ska komma ihåg att en placering i MsvA:1 innebär att vi inte längre får rida i divition 1 laget, vilket innebär att vi då skulle missa finalen. Nu ska det otroligt mycket till för att lyckas pacera sig i MsvA:1, men efter förra helgens procent känns ingenting längre helt omöjligt. Skulle visserligen kännas som ett förnämligt problem, även om jag inte vill missa finalen.

Tjejerna känns överlag super, båda två. Jag är helt enkelt inne i ett flow just nu som, peppar peppar, verkar hålla i sig. Det känns otroligt bra och är ett rent nöje att åka till stallet. Har nog aldrig varit så peppad och taggad och haft så kul på hästryggen som jag har just nu. Även om temperaturen sjunker och mörkret kommer krypande känner jag mig tillfreds med tillvaron och det är inte mycket som kan få mig att stessa upp för tillfället. Det kan kanske vara en bidragade orsak till att ridningen fungerar så bra.

Har jobbat på en "Team Aldal logga" ett tag. Nu känns det verkligen som att vi måste synas lite mer när vi är ute och det går så bra. Ska slipa lite till på den innan jag visar upp den för övriga Team-medlemmar så att den sen kan bli officiell här på boggen =)

RSS 2.0