Länge sen.

Jag förstår inte att det är jag som måste uppdatera den här bloggen. Har märkt att om jag inte gör det då blir det helt enkelt inte gjort alls. Konstigt det där.

Ja ja, året börjar lida mot sitt slut och igår tände vi det tredje ljuset i adventsljusstaken;

När tredje ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.

Även om tävlingarna nu är slut för den här gången fortsätter träningen av mina vackra tjejer, dock i en något långsammare takt så att både dom och jag får en välbehövlig paus och lite lugn och ro. Men även om det blir ridning så där varannan dag så blir resultatet riktigt bra. Leja har börjat förstå vad passage innebär och gör det mer och mer för sätet. Bytesserier har börjat implementeras och galoppiruetterna har hon ju så otroligt lätt för, hon är helt enkelt född med bakbenen under sig.
Indra har haft det lite jobbigt sen sista tävlingen då hon blev så extremt stressad. Det har hängt med ett tag men nu börjar hon landa igen och i lördags på träningen för Emma på Hogsta gick hon riktigt bra. Känns som att tjejerna tycker det är skönt med lite vila, lite mer uteridning i den härliga snön och då blir mer sugna på träning när det erbjuds. Jag ser med spänning fram emot tävlingsåret 2011. Känner på mig att det kommer bli ett speciellt år med ännu fler framgångar än under 2010.

Det som har känts som en evighet är snart här. Lexander ska få komma hem igen! Den 1 februari åker vi och hämtar honom och jag saknar honom så mycket. Jag vet att det kommer bli tungt med 3 hästar men jag vill inget annat än han kommer hem nu så att vi kan ta tag i hans situation. Han kan inte bara gå och dra i en hage resten av livet så är det bara. Min Prins!

Idag är det Lucia, så glad Lucia på er och se till att äta riktigt många lussekatter.
RSS 2.0