Snöstorm!

Ja en sån här dag när snön öser ner från alla möjliga håll är det inte värt att göra så mycket annat än att hålla sig inne. Dessvärre måste jag säga, för ikväll var det tänkt att jag och Leja skulle åka till Anne för årerts första hoppträning. Men i det här vädret är det idiotiskt att ge sig ut med hästtransport om man inte absolut måste. Synd då vi ska smygstarta tävlingssesången på söndag i form av en träningstävling i hoppning på Södertälje Ridklubb. Men det kommer säkert gå galant ändå. Vi tränade hemma i ridhuset förra veckan och Lilla damen hoppade enkelt och glatt över alla övningar jag hade förberett.

Vi skänker en extra tanke till Anders och Amanda som flyttade in i sitt nya hus i måndags och hämtade sin lilla mellan-pudel-pralin, Pepzi igår. Hoppas att ni har det bra i snövädret och att ni har tänkt på att införskaffa en snöskyffel =)

Ny bil!!

Nu har jag änligen hittat en ny bil!!
Eller ny och ny föresten den är från 2001 så så värst ny är det ju inte, men det är den nyaste bilen jag har ägt iaf.
Det blev en ford focus kombi, med dragkrok och AC. Svarts som natten *hihi*
Bilder på svarta faran kommer så fort jag har haft tid att tvätta den. Till sommaren med andra ord...

Annars funkar hästarna riktigt bra nu. Var på dressyrmöte på klubben i torsdags och nu börjar det suga regält i tävlingstarmen minnsan. Om det bara vill bli ännu lite varmare så finns det inget som kommer kunna stoppa mig. Känner på mig att det kommer bli ett bra tävlingsår i år.

Lilla Lego fick sig ett träningspass i agility i lördags och attans så bra det gick, för att vara vi iaf =)
Började med att bygga upp farten på en U-bana, nemas problemas. Byggde sen om till en bana med totalt 17 hinder, både framför- och bakombyten, slalom och gungan var med. Gick riktigt bra. Tappade rätt mycket fart i slalomen så det ska vi absolut träna mer på. Men vi var felfria hela banan igenom och vi hade toppen kul. Härligt!
Får se om vi lyckas ta oss ut på någon tävling i sommar =)

Nytt år!

Hoppla vad tiden går fort när man har roligt. Sen det blev uppdaterat här sist så har vi hunnit med en långledighet med massa snö, julmys och ett helt nytt år!

Temperaturen har varit otroligt låg (ända ner till -27) stora delar av julen så ridningen har inte blivit vad den borde. Det är helt en kelt inte genomförbart att träna och samtidigt ha alla fingrar och tår i behåll efteråt. Men några mysiga snöritter har det blivit i alla fall och det bästa av allt är att Indra nu känns fräch och fin igen, härligt!

Lego gillar visserligen snön men även han tycker att det blir lite väl kallt om dom små tassarna ibland. Men så länge han får hålla sig i rörelse skuttar han glatt runt i snödrivorna. Nu när nyår (äntligen) är över har smällandet avtagit avsevärt, så nu slipper han gå runt och vara spänd som en fiolsträng hemma och kan återigen bli sitt glada, busig jag. Skönt, jag gillar honom bäst när han är olydig, för olydig Lego = glad Lego.

RSS 2.0