Sommar sommar sommar!!

Hopps, nu har det gått alldeles för länge sedan jag hade lust, tid och ork att skriva något här. Orkar tyvärr inte redogöra för allt som har hänt sen sist i detalj men nämner lite i korta drag.

Las Vegas vag grymt!! Vad hade man väntat sig. 40 grader varmt och helt konstgjort, var ungefär som att spendera 190 dagar på att gigantiskt nöjesfält för vuxna. Tina och Fredrik fick varandra den 10 juni och det var det (förhoppningsvis) sjukaste bröllopet jag någonsin kommer vara med om.

Hästarna fick vila medans jag var iväg och roade mig. Indra kändes inte helt ok när jag åkte och kändes fortfarande inte ok när jag kom hem. Tyckte att hon ömmade vid palpering av ländryggen. Sverker var ute i onsdags och kände igenom henne. Hittade då att hennes becken var förskjutet och har lett till överbelastning i ländryggen. Inte konstligt att min drottning har varit ovillig till arbete. Nu känns hon dock mycket bättre och ska ridas som vanligt den här veckan. Om det sen känns som att finns lite kvar kommer Sverker tillbaka och behandlar henne en gång till nästa vecka.
Om allt går som det ska med Indra så är vi anmälda till en MsvB:5a i Mariefred den 11 juli. Men det förutsätter förstås att hon känns redo för det.
Leja blev tjock som en boll medans jag var iväg så fokus har de senaste veckorna legat på att få hennes böljande underlinje något rakare. Detta med hjälp av rejäla galoppass ute på travarvägarna, något som gett resultat så imorgon ska vi våga oss iväg till Anne igen för att komma igång med hoppningen och på torsdag kommer Emma för att trimma osss alla 3 igen. Skönt att det börjar dra igång igen, känns sosm evigheter sen jag var iväg ocvh tränade och tävlade.

Lego och jag har 2 dagar i rad varit nere vid Måsnaren för ett dopp. Faktiskt riktigt skönt i vattnet. Jag njuter i fulla drag av att simma med lilla Legobusen bredvid mig. Han är så fantastiskt söt när kan paddlar på och verkar tycka det är riktigt mysigt <3

Nu är det helt klart bästa tiden på året. Solen skiner, det är 27 grader ute och om en vecka (lite drygt) så har vi semester igen!

Snart Las Vegas!

Om 5 dagar 20 timmer och 32 minuter sitter jag och Claes förhoppningsvis på planet på väg till Las Vegas!!!!!
Förutom att åka helikopter över Grand Canyon och göra precis det som faller oss in ska vi även få bevittna 2 kära vänners vigsel i Gracland chapel men självaste kungen him self, Elvis som vigselförrättare. Hur coolt ska inte det bli. Tänk att vi ska få uppleva det så många pratar och skämtar om, det som man ser på film och som man hör att en del suspekta kändisar gör av ett rent infall.
Men det här är inget infall. Det här är en noga planerad dag sedan länge och vi har den stora äran att få vara med när 2 av våra närmsta vänner äntligen får säga "I do" till varandra. Efter 11 år som par ska de nu ta sin kärlek ännu ett steg närmare evigheten...


Graceland Chapel
click to zoom

Las Vegas!!!


RSS 2.0