Första snön.

Jaha då har den här säsongens första snö fallit. Då tiden till att byta till vinterdäck inte riktigt har funnits blev det till att snällt ställa sig vid busshållplatsen i morse och åka kommunalt till jobbet. Ingen höjdare om ni frågar mig, är lite för bekväm för det och gillar inte att passa tider, gasar hellre iväg när jag är färdig än att stå flera minuter och frysa vid hållplatsen för att man är rädd att missa bussen. Men men till jobbet kom jag och kommer förmodligen komma hem också till slut.
Den här fredags eftermiddagen kommer alltså inledas med att knäböja bredvid bilden óch byta däck. Ingen höjdare precis men det är så det är när man har en envis sambo som vägrar byta åt mig för att "Det måste du kunna själv". Han har väl visserligen helt rätt i det, men lite hjälp skulle jag väl kunna få. Det är ju trots allt fredag.

Agility-reavansch!

Igår fick jag och Lego lite revansch för den inställda agilitytävlingen. Vi var nämligen med på Bastmoras träningstävling i går kväll. Det var en startklass utan slalom, en startklass med slalom och en hoppklass 2 bana. Vi slog på stort och var med i alla 3.
I första klassen nollade vi och vann =) I andra klassen gick Legobus ur slalomen med 3 portar kvar och vi fick 5 fel men vann ändå =) Och i hoppklassen fick vi även där lite problem i slalomen, men sen passade prinsen på att ta en tunnel åt fel håll efter ett handlingsfel av mig och i och med det blev vi diskade. Fortsatte dock köra hela banan och han klarade alla svårigheter galant. Men det bästa av allt var ändå att vi körde 3 hoppbanor utan balanshinder och Lego fortsatte driva (så gott han kan) hela tiden och verkade verklige tycka att varje start var kul!
Vi kommer att ha agilityträning på Aldal, på mammas nyinskaffade agilityhinder, hela vintern. Så nu blir det hårdträning på slalom till i vår då vi ska ge oss ut på tävlingsbanorna på riktigt. Jag är så taggad och hade verkligen galet kul igår. JIPPI!!!!! 

RSS 2.0