Hopptävling :)

I söndags fick Leja leka hopphäst för en dag då vi deltog i SRKs div. 3 lag hos Djursholms Ridklubb. Höjden var blott 1,00m så trotts att vi inte tävlat hoppning på nästan exakt ett år hade jag rätt stora förhoppningar om att det skulle gå mer eller mindra bra. Tyvärr blev det mindra bra. I förklassen fick vi ett stopp på sista hindret, kombinationen. Ett stopp som Leja faktiskt får ta på sig, har ingen aning om varför hon stannade. I lagklassen kändes hon mer klar med vad vi egentligen var där för att göra och resultatet blev ett hinder ner, en rivning som jag helt tar på mig. Vi hade sjukt kul under dagen med hoppningens sköna tempo och trevliga lagkamrater. Laget kom tillslut 4:a och är klara för finalen om 2 veckor hos Bromma Ridklubb. Jag har anmält mig och prinsessan till förklassen och hoppas att vi även den gången får förtroendet att representera laget som en av lagmedlemmarna.

 

Väl hemma gick jag och mamma ner till familjen Perman Karlsson på Mellan gården för att kolla på deras nya strö, halmpellet. Såg riktigt bra ut och vi kommer snart prova själva hemma på Aldal. Är så galet trött på torven som skitar ner precis allt i hela stallet. Skulle kännas kanon om vi kan hitta något annan att bädda till våra guldklimpar med.

Hade föresten med mig Indra ner och passade på att ta en ridtur med Sophia och hennes vackra Svarta Fara, Latina Z. Alltid kul med sällskap när man rider ut, det gör vi om fler gånger.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0