Hösten kommer.

Hösten kommer krypande och mörkret faller snabbare och snabbare. Men så länge höstvädret håller sig som det har gjort hittills har jag faktiskt inget emot just hösten i sig. Har varit ute i skogen och plockat på mig lite av det som erbjuds i svampväg och det vill inte säga lite! Trattkantarellerna går just nu att skörda i massor och hur underbart är det inte med svampstuvning på omeletten?! Mumma!
Hästarna sköter sig bra just nu och av Lindas rapporter från Linköping att döma gäller även detta Lexander. Känns så bra att hon tar så väl hand om honom där nere och att dom trivs med varandra.
I helgen vankas det tävling igen. Den här gången är det Indra som får följa med. Närmare bestämt till Gnesta för att gå en MsvA:1. Hon är ju som ni vet till salu men jag vill ändå tävla henne tills hon blir såld. Dels för att hålla min motivation till träning uppe och dels för att jag vill sälja henne med färska tävlingsresultat. Vädret ser ut att bli toppen till helgen så det kommer nog bli en trivsam vistelse på Wisbohammar.

Lena Pettersson - Indra
Indra och jag på Wisbohammar tror det är 2007.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0