Första advents ridning

Firade första advent med att först ge mig ut på en vintertur med fina Indra. Hon börjar så smått komma igång och allt känns ok. Vi tar oss nu fram i alla gångarter, även om det i te alltid blir med någon vidare stil. Galoppsprången liknar titt som tätt mest små bocksprång, men vad kan man begära efter att inte varit igång sen i somras. Hon verkar minst sagt gilla att få röra på kroppen och det värmer i hjärtat att höra hennes nöjda frustande på väg hem efter turen.
Vädret kunde man ju inte heller klaga på idag precis. Det är en magisk känsla att rida i skogen när mark som träd är täckta av det stämningsfulla vintertäcket.

Sen var det Lejas tur, men hon fick ta lite mer. Ett dressyrpass i ridhuset stod på schemat och trotts -8 grader frös varken Leja eller jag. Hon kräver sig ryttare den där damen men ack så fint hon kan gå. Tillslut sitter man bara med ett nöjt leende på läpparna och vill aldrig hoppa av. Man vill bara glida runt i ridhuset och känna de stora, mjuka, varma musklerna arbeta under en :)


Ridtur i vinterskrud.


Första advent!

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas att fira få advent

Ha en underbar första advent alla fina där ute. Drick glögg, tänd ljus och njut av det stämningsfulla snötäcket som lyser upp i vintermörkret.


RSS 2.0