Pinkod!?

Kan någon bara snälla berätta vad jag har för Pinkod till mobilen eller just det nu behöver jag puk-koden. Jag bestämde mig igår för att starta om mobilen men hade helt glömt bort pinkoden. Och det upptäckte jag inte förrän det var dags att starta mobben igen. Och ja, jag har provat 3 gånger nu och behöver därför puk-koden. Och nej jag hittar inte plastkortet som simkortet sitter fast på när man får det.
Den här händelsen har förstört hela min dag. Var inte ens på humör för att rida idag pga den förbannade mobben. Tänk att ett så litet skit bekymmer, ett totalt banalt i-landsproblem kan påverka en så att hela dagen blir förstörd. Red i alla fall Leja i ridhuset och hon går verkligen bra just nu. Vi kommer framåt vid varje ridpass känns det som. När jag väl satt och trimmade på prinsessan kunde jag inte tänka på något annat men väl på marken kom det dumma mobbe-problemet över mig igen. Får ta mig till en Telia-butik imorgon och lösa det här. Kan inte låta en förbannad kod få förstöra en hel dag till.

Nu har Lego och jag borstat tänderna och ska kryper ner i sängen och hoppas på att i-landsproblemet har löst sig av sig själv tills vi vaknar...


Kommentarer
Postat av: Inga-Lill

Kul att Du har kommit igång med din blogg,har saknat den. Kram.

2012-11-08 @ 22:12:51
URL: http://teamaldal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0