Ledig måndag = Emma-träning

 Efter att ha jobbat på Södran hela helgen kom idag den efterlängtade lediga måndagen. Kan inte finnas en bättre dag att vara ledig på!

Dagen spenderades såklart i hästarnas tecken och det blev en resa till Hogsta för att trimma prinsessan Leja för Emma. Lejas formkurva fortsätter att peka uppåt och det är verkligen en fröjd att rida denna vackra lilla häst. Hon tar i och kämpar som aldrig förr men verkar inte tycka att det är svårt. Piruetterna blir bättre och bättre och serierna kommer så smått. Det svåraste just nu, tro det eller ej, är att fatta galopp från skritt! Då vi har trampat damen en del tror hon hela tiden att det är det vi vill i skritten. Så istället för att bli lite snabb i fötterna inför fattningen blir hon istället lite väl ihop och upp och kommer då inte fram i fattningen. Man ska inte underskatta de något "enklare" övningarna, de kan vara nog så svåra. Så den här veckan kommer innehålla mängder av galoppfattningar från skritt för på söndag är det dags för träningstävling på Södertälje ridklubb. Programmet vi ska ta oss an är MsvB:2 och detta blir startskottet för tävlingsåret 2013 som vi hoppas inleda där vi slutade 2012 och därifrån bara blir bättre.

Leja på väg hem efter en lyckad träning.

 

Vill under dagens inlägg skänka en extra tanke till en vän inom hästvärlden som igår var med en om läskig ridolycka. Anna voltade i landningen efter ett hinder och fick hästen över sig. Detta ledde till helikopterflyg till Huddingesjukhus, röntgen och sen vidare i ambuland med blåljus till KS. Skadorna är blödningar i buk och lunga, trasiga revben och fraktur i ögonbotten. Låter fruktansvärt och jag vet ju till viss del hur det känns. Anna är en fighter och otroligt envis så jag tvivlar inte ett dugg på att hon snart är på benen. Vi hejar på dig Anna. Styrkekramar från Team Aldal. 

Om någon vill följa Annas återhämtning kan ni gå in på hennes hemsida och blogg, Team Fors.


Kommentarer
Postat av: Tessan

Duktiga ni är, ni kommer glänsa som stjärnor när det är dags! :) Otäck olycka, var rädd om dig. Kram Tessa

2013-02-12 @ 20:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0