Magnettäcket på väg tillbaka!

För ett tag sedan (måste nog vara minst 1 år) köpte mamma ett begagnat magnettäcke. Har lagt upp bilder och skrivit om det tidigare i bloggen. I somras började täcket strula. Stängde av sig mitt i program och startade ibland inte alls. Jag googlade för att hitta var man eventuellt kunde skicka det för att få hjälp. De ända återförsäljarna fanns i Tyskland och det kändes galet omständigt att först ringa dit (min tyska är mer än begränsad trots 4 år av tyskastudier i grundskolan) för att sen skicka det dit. Täcket har med andra ord blivit liggande oanvänt under oacceptabelt lång tid.
Men i början på året fick jag nog och gjorde ett nytt försök med att googla hjälp. Hittad då nästan genast en svensk återförsäljare, nämligen Pharmalight i Staffanstorp. Ett samtal till dom och det var bara att skicka täcket så lovade de att gå igenom alla sladdar kopplingar etc. Sagt och gjort stort paket skickades iväg. Fick idag ett sms om att täcket är klart och på väg tillbaka till oss! Det var som vi trodde, glapp i ett par kontakter och inget svår-åtgärdat. Passade även på att beställa ett nytt batteri då det gamla inte längre laddade fullt ut. Känns hur bra som helst, äntligen ska hästarna åter få den välbehövliga massagen täcket ger. Särskilt Indra har saknat täcket, hon bara älskar det.

Är du sugen på att veta mer om massagetäckets egenskaper finns massor av info om det och om Pharmalights andra produkter på deras hemsida. Du hittar dom även på Facebook :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0