Tävling i Solna

Dagen har bjudit på välorganiserade tävlingar hos Solna FRK med stålande vårväder. Den här årstiden är helt klart den absolut bästa tävlingstiden, ljust, lagom varmt och inga insekter. Kan man begära mer?
Jag var inte direkt nöjd med min och Lejas insatts idag. Litet fall tillbaka i det gamla jag-kan-inte-svara-på-hjälperna-takterna. En del missar och som sagt ingen flashig uppvisning precis. Domaren var dock, ovanligt nog, mer positiv är vad jag var och belönade oss ändå med dryga 63%. Inte helt illa.
En trevlig shop fanns det också på plast som mamma och jag inte kunde låta bli såklart. Ett par sporrande med tillhörande sporremmar, en dressyrspö med bling-bling, ett par benlindor, hovolja och ett täcke fick följa med hem :)

När hemresan sen inleddes fick den ett hastigt stopp då upphängningen till avgassystemet lossnade och avgasröret skrapade i marken. Jaja vad ska man göra. Ner till macken och jaga ut en stackar kassapersonal att hjälpa mig haka upp det så gott det gick. Säkrade sedan det hela med silvertejp. Allt går att laga med silvertejp :)
Blev sedan ett pittstopp hemma i stan för att tigga lite hjälp av Claes att laga det hela mer permanent. Allt detta medan Leja snällt står i bussen och mumsar hö.

Ena stunden tävlingsryttare, andra stunden bilmeck. Det gäller att vara flexibel här i livet.


RSS 2.0