Skåne trippen planeras.

Planeringen inför helgens Skåneresa är i full gång. Det kommer bli 3 stopp som det ser ut just nu. Först hos Ann-Sofie Antonsson, ASA dressage, som har 2 valackar 3 och 4 år jag ska få prova. Sen blir det ett stopp hos en tjej som har ett superfint sto (jag vet jag vet) på 4 år som jag bara måste få se. Efter det bär det av ner till Flyinge och resans egentliga huvudmål nämligen Olof Axelsson, OJ sporthorses. Jag är taggad till tusen det ska bli SÅ roligt :)
Hoppas jag får se många fina hästar som passar in på det jag söker. Vågar inte hoppas på att min nya stjärna kommer hittas redan i helgen men inspirerad det kommer jag bli. Och säkert ännu mer medveten om hur den perfekta hästen för mig egentligen ska vara. 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Läser här emellanåt efter att ha ramlat in av en slump då även jag har en lundehund...Kanske känsligt att fråga men tidigare skrev du att du skulle opereras, hur har det gått, slipper du? Hoppas att du mår bra och att du skall hitta den häst du söker!

Svar: Hej Anna!Kul att du också fastnat för den underbara lilla Lundehunden.
Vad det gäller min operation så kommer jag inte slippa undan tyvärr. Däremot är det inte allt för bråttom att göra det. Jag går på kontroller 2 gånger om året för att se hur förändringen utvecklas. Som det ser ut nu är den helt oförändrad men den kommer börja växa och när man ser det kommer en operation att planeras in. Jag väljer att inte prata och skriva så mycket om det då jag försöker leva som om ingenting. Självklart kommer en operation vara ett stort ingrepp i mitt liv men jag tänker inte vidta några åtgärder i förväg utan leve som vanligt och intalar mig själv att allt kommer bli som vanligt så snart allt har läkt :)
Team Aldal

2013-10-17 @ 13:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0