Veterinärbesiktningen nästa!

Nu kan jag avslöja lite mer om vad jag egentligen hittade under min och mammas helg nere i Skåne. Som jag nämnde tidigare fann jag inte en utan två intressanta hästar som dessutom står i samma stall, men under olika ägare och utbildare. Beslutet om vilken av dessa pärlor jag skulle gå vidare med och skicka på besiktning var sannerligen inte lätt. Jag har tittat på filmerna hur många gånger som helst, pratat med Emma i timmar, ringt veterinär och försäkringsbolag, våndats och velat, legat sömnlös, ja till och med gråtit! Men nu har jag bestämt mig och det kunde inte kännas mer rätt. Nu är det självklart en omfattande veterinärbesiktning med röntgen etc. som står emellan mig och min, förhoppningsvis, blivande stjärna. När besiktningen blir av vet vi inte riktigt än. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge. Nog om det, nu kommer lite info om Aktuell "Acke" som han heter :)

Valack
Född 2010
173 cm. 
e: Lordanos - Arpeggio
Hoppstam faktiskt! Hans mamma har lämnat 4 godkända hingstar redan!

Han är en super cool kille med bra go' utan att vara het. Helt brun utan minsta tecken :/
Han ger en fantastisk ridkänsla och är mycket väl framme för sin ålder. Man glömmer lätt att han bara är 3 år när man sitter och rider. 
Inget ska tas ut i förskott såklart. Men jag hoppas verkligen att han går igenom och att jag snart får lasta ur honom på Aldals stallplan :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0