All fokus på Indra.

Tomheten efter Leja är fortfarande påtaglig hos Team Aldal. Beslutet att sälja henne känns absolut rätt men visst fattas hon oss. 
Nu när Indra är den enda krigare vi har ligger allt vårt fokus på henne och på att hon ska ha det så bra som möjligt (som alltid annars förstås). Passar ju alldeles extra bra då att hon just nu känns bättre och fräschare än på mycket länge. 
Det ligger ett lugn över henne som gör ridning så otroligt mycket mer angenäm och lättarbetad. Hon är reglerbar och mjuk som aldrig förr och det känns verkligen som att hon njuter av att få jobba. 
Får se kanske åker upp till Emma en sväng och tränar snart, det skulle vara roligt :)


Tomt i stallet.

I tisdags när jag var i stallet såg det ut så här...

...och idag såg det ut så här :(

Otroligt tomt utan min prinsessa i stallet. Nu ska mycket energi läggas på Aldals drottning Indra samt så smått börja leta efter min nästa stjärna. Så alla där ute, tipsa, tipsa, tipsa om du vet eller hör något som verkar intressant. 

Leja är nu såld.

Ja nu är det klart. Efter att ha gått igenom dagens besiktning på Solvalla utan anmärkning, står Leja nu hos sin nya ägare ute på Färingsö. Känslorna är såklart delade. Å ena sidan blöder mitt hjärta nu när min lilla prinsessa inte längre är min. Å andra sidan är det ju just det här som krävs för att jag ska kunna ta mig ett steg närmare mina mål med ridning. Jag vill ju faktiskt tävla mer och i högre klasser. Vägen dit är mycket lång då jag nu får börja om med en unghäst igen, men jag gillar ju att utbilda hästar. 
Så alla där ute, får ni nys om en lovande unghäst hör gärna av er. 

Leja har tagit hela dagen med ro som med det mesta andra hon utsätts för. Hon klev in i det nya stallet utan tvekan och började äta direkt. Släpptes sen ut i en egen hage mitt bland de andra hästarna och även detta utan någon dramatik. Hon är så okomplicerad fina Leja. Nu önskar vi henne och hennes nya ägare all lycka till och hoppas att de får många roliga år tillsammans. Tilda-mys.

Igår blev jag lyxigt nog bjuden på middag av min svägerska och min bror. Det innebar såklart flera timmar av gos och bus med goaste brorsdottern Tilda. En riktig gullegris full av lek och tokiga påhitt. 
Lånade det här bildkollaget från Amandas Facebook. Hoppas hon inte misstycker. 
Försöker igen.

Ja nu tänkte jag göra ett nytt försök att hålla bloggen levande. Nu när hösten kommer blir det ju lite mer tid inomhus vilket då och då ger mig en stund extra att bara sitta ner och skriva några rader. 

Några har frågat hur det är med Leja, är hon till salu? Ja hon är till salu, en annons finns på hästnet. Återkommer om mer info. ang. det inom en snar framtid. Länk till annonsen http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=750562

Bjuder idag på en bild på mig och sambon under ML's underbara sagobröllop den 10 augusti. 
RSS 2.0